Nega obraza

Reviderm postopki        

Predstavljenih nekaj postopkov: http://www.youtube.com/watch?v=Dd3NJFo_dQI

Regeneracijski postopek brez mikrodermoabrazije

Reviderm Classic  – postopek za nego zrele kože in utrujene kože.

Čas postopka: 70 minut

Cena: 70 EUR

Regeneracijski postopek z mikrodermoabrazijo

 • Reviderm Super Peel  – postopek s poudarkom na mikrodermoabraziji. S kože se odpravi hiperkerazoza in kožne celice dobijo energijski naboj.

Čas postopka: 45 minut

Cena: 60 EUR

 • Reviderm Cell Regeneration  + Hydrolage  – postopek  mikrodermoabrazije s Hydrolage  za stimulacijo in regeneracijo zahtevne kože.  Hydrolage napolni depo vlage v koži. Efekt je viden takoj po prvem postopku. 

Čas postopka: cca.120 minut

Cena: 98- 120 EUR

 • Reviderm Manager Treatmant  – postopek  mikrodermoabrazije s Hydrolage  za vse tiste, ki so polno zaposleni in želijo močan efekt v kratkem času. Visoko kvalitetni produkti  v kombinaciji s fazo stimulacije prekrvavitve kože in Reviderm  Hydrolage, daje koži kar potrebuje in stimulira aktivnost kože. 

Čas postopka: cca.120 minut

Cena: 120- 150 EUR

Cena se razlikuje glede dodatnih postopkov (proti gubam, nega oči, nega vratu)

Tek postopkov:

1 mesec:             1 postopek vsak teden ( 4 na mesec)

2 mesec:             1 postopek vsakih 14 dni ( 2 na mesec)

od 3 meseca:     1 postopek vsak mesec kot vzdrževalni postopek

 Specialni postopki

 • Reviderm Eye Care  – postopek  je namenjen občutljivi, zahtevni negi predela oči, ki potrebuje regeneracijo. Aktivne sestavine zgladijo in uravnavajo metabolizem kože.

Čas postopka: 25 minut

Cena: 25 EUR

 • Reviderm Peeling classic  -einstven peeling za kozmetične salone.Sestavljen je iz kompleksa sadnih kislin, ki kožo osvobodijo poroženelih celic in jo posvetljijo – idealen za motnje pigmentacije ( in temno pigmentiranih brazgotin aken). Zaradi svoje odlične formulacije sestavin, koža PCA Peeeling dobro prenaša. V kombinaciji z mikrodermoabrazijo pa je ta postopek izvrstna možnost, da kožo osvetljimo in revitaliziramo.  Mikrodermoabrazijo se dela 5 dni po postopku.

Čas postopka: cca.45 minut ( brez dodatnih postopkov) – 90 minut ( z dodatnimi postopki)

Cena: 65- 125 EUR

 • Reviderm Diamant Peel   – postopek za kožo, za intenzivno odstranjevanje poroženelih celic. Kombinacija PCA peeling in mikrodermoabrazije stimulira kožo in ji podari močan energični učinek. Idealen postopek za utrujeno in zrelo kožo. Primeren je tudi za uravnoteženje funkcije problematične kože. 

Čas postopka: 60 minut prvi postopek, 30 minut naslednji postopek

Cena: 145 EUR (2 postopka)

 

 • Reviderm Anti-age professional  – zelo učinkovit  postopek  proti staranju kože. Uspeh tega posotpka je kombinacija anti-age postopkov z produkti uporabljeni doma.

Čas postopka: cca.75 minut ( brez dodatnih postopkov) – 95 minut ( z dodatnimi postopki)

Cena: 90 EUR- 115 EUR

 • Reviderm Peeling classic  -einstven peeling za kozmetične salone.Sestavljen je iz kompleksa sadnih kislin, ki kožo osvobodijo poroženelih celic in jo posvetljijo – idealen za motnje pigmentacije ( in temno pigmentiranih brazgotin aken). Zaradi svoje odlične formulacije sestavin, koža PCA Peeeling dobro prenaša. V kombinaciji z mikrodermoabrazijo pa je ta postopek izvrstna možnost, da kožo osvetljimo in revitaliziramo.  Mikrodermoabrazijo se dela 5 dni po postopku.

Čas postopka: cca.45 minut ( brez dodatnih postopkov) – 90 minut ( z dodatnimi postopki)

Cena: 65- 125 EUR

 • Reviderm Argi-Syn   – postopek  združuje maksimalen odmerek “anti-age” peptidov, kot zelo učinkovito aplikacijo za maldosten, sproščen in svež videz. Učinkovita alternative za inekcije! Obrazne linije se sprostijo; starostne gube se zmanjšajo. Postopek je idealen za kožo poškodovano zaradi svetlobe, kožo s poškodovano bariero, ter suho in zrelo kožo.

Čas postopka: 70 minut brez Hydrolage postopka

Cena: 85 EUR  – 105 EUR(z Hydrolage postopkom)

 • Oxgen III Step   – specialen postopek  za povečanje sposobnosti vezave kisika kožnih celic. To pa vodi do optimalne celične presnove.  Prosti radikali, ki uničujejo celične membrane, so nevtralizirani. Koža postane mehka, rožnata in gladka, z mladostnim videzem. Idealna za zrelo kožo, kožo poškodovano zaradi svetlobe, kadilsko kožo in stresno kožo.

 

Čas postopka: cca. 90 minut (brez  dodatnih postopov)

Cena:    140 EUR (brez dodatnih  postopkov)

215 EUR ( z dodatnim postopkom Cell Regenation)

 • Reviderm Wellness Lift   =

Reviderm Super Peel  + Oxygen III Step – faza step II + Reviderm Hydrolage

 

Postopek  za srce in dušo. Hiperkeratozo intenzivno odstranimo z Reviderm Skin Peelerejem. Mandljevo olje skupaj z visoko kvalitetnimi sestavinami nahranijo in sproščajo kožo. Stimulira funkcionalnost kože in poveča njegovo zaščito. Idealen za zimski in jesenski čas.

Čas postopka: cca. 90 minut

Cena:    105 EUR

Odstranjevanje aken z IPL
Odstranjevanje gub z IPL- Fotopomlajevanje
Odstranjevanje kapilar na obrazu 
Depigmentacije z IPL
Mikrodermoabrazija ali diamantni piling
Oblikovanje obrvi
Barvanje trepalnic
Barvanje obrvi
Cenik nege obraza