Akcija!

Limfna drenaža strojna 60 min

Original price was: €40.00.Current price is: €20.00.

Limfna drenaža strojna 60 min.
STROJNA LIMFNA DRENAŽA se izvaja na večjih predelih telesa istočasno. To je nadtlačna mehanska limfna drenaža, ki ima boljši učinek kot ročna limfna drenaža.

Kategorija: Oznaka:

Opis

LIMFNA DRENAŽA
– rešuje težave z zastajanjem vode v telesu
– vzpodbudi limfni sistem
– odlično pomaga proti celulitu, izloči toksine in maščobe
– ker spodbuja izločanje toksinov (detox), jo je priporočljivo delati pri dietah
– prepričuje nastanek vnetih ven (priporoča se vsem, ki veliko sedijo ali stojijo)
– blagodejno vpliva na celotno telo in organizem
– sprošča mišice
– zmanjšuje občutek utrujenih in težkih nog
– pomaga pri imunski odpornosti in zvišuje nivo energije

ROČNA LIMFNA DRENAŽA je in zelo nežna tehnika, kjer s pomočjo posebnih krožnih, spiralnih in črpalnih gibov rok odstranjujemo tekočino in odpadne snovi iz tkiva. Ročna limfna drenaža se priporoča po raznih posegih, še posebej po lepotnih posegih.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA se izvaja na večjih predelih telesa istočasno. To je nadtlačna mehanska limfna drenaža, ki ima boljši učinek kot ročna limfna drenaža.

Strojna limfna drenaža se izvaja na vseh predelih telesa istočasno. Ena procedura strojne limfne drenaže je enaka 10-kratnemu obisku ročne limfne drenaže. Stroj ima pospeši odvajanje odvečne tekočine in odpadnih snovi.

LIMFNI SISTEM
Limfa se s pomočjo krčenja žilnih sten in mišičja premika skozi limfni sistem. Ta omogoča premikanje tekočin samo v eni smeri, saj mu obratno smer preprečujejo zaklopke. Za pretok krvi po žilah skrbi srce, limfni sistem pa za svoje delovanje nima svoje črpalke. Limfni sistem je odgovoren za odnašanje odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega obtoka. Prav tako je odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku. To vključuje tudi stranske produkte vnetij, mrtve celice in toksine. Sodobni način življenja in prehranjevanja povzroča velike obremenitve limfnega sistema z odvečno tekočino, toksini in premajhno količino zaužite vode. To ima za posledico upočasnjeno delovanje limfnega sistema, kar ima za posledico upočasnjeni metabolizem, z večjo količino odpadnih snovi in manj energije. In tako je samouničevalni krog v našem telesu sklenjen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.