Jeunesse

O podjetju Jeunesse Global

Jeunesse ni ista stara zgodba o negi kože in prehrambnih dodatkih. Nismo enaki stari model omrežja. Jeunesse je globalno podjetje, ki pomaga ljudem, da dosežejo svoj ​​polni potencial v mladosten videz, v zdravem načinu življenja, v sprejemanje življenja.

Jeunesse združuje preboj znanosti v sistemu izdelka, ki krepi mladost, ki delajo na celičnem nivoju. Osredotoča se na zdravje, dolgoživost in obnovo celic, pomagamo ljudje, da uživajo živahen, mladosten rezultat, ki traja.

Jeunesse prinaša koristi za mladost v štirih inovativnih načinov:

Izdelkov.

Jeunesse Youth Enhancement Sistem (DA), je sistem, ki ne pomeni samo, da izgledamo mladi. Gre za občutek mlad dolgoročno. Celo znanost je nova in prestavlja meje. Naše najboljše formule so inovativne in mladostni rezultati so realni. Več o naših linijah za osebno nego  ( Luminesce ) in prehranskih izdelkov (Vidacell, Finiti, Reserve, AMPM)

Ljudje.

Jeunesse deli čustveno nagrado no podjetje povezovanje more primerjati. Kultura Jeunesse izvira iz vrednot, celovitost in temeljnih naših ustanoviteljev. Kot rezultat, naša globalna družina distributerji doživljajo nagrajevanje odnosov, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju, zaupanju in ljubezni.

Plan.

Z enim izmed najbolj donosnih in resnično uravnoteženih zaslužkov, je Jeunesse finančnih plan nagrad sposoben, da se nagradi več ljudi z več denarja. Z obilnimi spodbudami in vgrajenimi promocije potovanj, ki so naš način poslovanja, kultura Jeunesse je sama po sebi koristen način življenja.

Platform.

Jeunesse ne prisega na tradicionalno omrežje tržnih strategij. Mi smo prevzeli tehnologije z najmodernejšo platforma, ki jo distributerji  ljubijo.

Nakup izdelkov: www.holos.jeunesseglobal.com


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja